Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2015

Ο Αποκριάτικος χορός του ΑΜΥΝΤΑ ΣΚΟΠΙΑΣ στις 22/2/2015

Ας αφήσουμε τα μπλογκ να μιλήσουν για το χορό μας:
Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο αποκριάτικος χορός του πολιτιστικού συλλόγου   22.2.15. «Αμύντας» Σκοπιάς την Κυριακή.
Ήταν ο μαζικότερος χορός που παρακολουθήσαμε φέτος με αμείωτο κέφι αφού κράτησε μέχρι τις πρωινές ώρες. Αυτό ήταν το σχολειο του "Παρατηρητή" Φλώρνας ενώ τα ΝΕΑ Φλώρινας σχολιαζουν: " Με κέφι μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες πραγματοποιήθηκε την Κυριακή της Αποκριάς ο χορός του συλλόγου «Αμύντας» Σκοπιάς.
Στην εκδήλωση εμφανίστηκε το μικρό χορευτικό τμήμα του συλλόγου, ενώ έγινε κλήρωση με πολλά πλούσια δώρα, όπως ταξίδια κ.ά." και τέλος το 'Ραδιο Φλώρινα" σημειώνει: 
"Πραγματικό ξεφάντωμα χθες στο κατάμεστο οικογενειακό κέντρο Ι&Ν ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗ στον αποκριάτικο χορό του  Πολιτιστικού Συλλόγου «Αμύντας Σκοπιάς»
Την εκδήλωση χαιρέτισε ο βουλευτής της Ν.Δ Φλώρινας κ. Ι. Αντωνιάδης, ο Αντιπεριφερειάρχης Φλώρινας, κ Στ. Μπίρος, και ο Αντιδήμαρχος κ. Μιχ. Καρακόλης.
Τον Πολιτιστικό  Συλλόγο «Αμύντα Σκοπιάς» τίμησαν με την παρουσια τους και πολλοί Πρόεδροι, άλλα και μέλη  άλλων τοπικών πολιτιστικών συλλόγων."
Φωτογραφία από τον 'Παρατηρητή"