Δευτέρα 23 Φεβρουαρίου 2015

Ομιλία της προέδρου και χαιρετισμοί των επισήμων στο χορό του ΑΜΥΝΤΑ ΣΚΟΠΙΑΣ



Αξιότιμοι προσκεκλημένοι, μέλη του Συλλόγου, κυρίες και κύριοι, αγαπητά παιδιά.
Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου του Πολιτιστικού  Μορφωτικού Αθλητικού Συλλόγου,  Αμύντας Σκοπιάς σας καλωσορίζω  και σας ευχαριστώ που μας  τιμάτε σήμερα με την παρουσία σας.
Η μεγάλη ανταπόκριση και η παρουσία σας εδώ σήμερα, αποδεικνύει την επιτυχία των δράσεών μας. Είμαστε  ένας σύλλογος  που προσπαθεί  να αναδείξει τα πλούσια  ήθη και τα έθιμά  μας. Μέσα από εθελοντική προσφορά προσπαθούμε για την καλύτερη  εκπροσώπηση του χωριού και της Φλώρινας.
Για την επιτυχία του  σημερινού Αποκριάτικου χορού  ιδιαίτερα θα ήθελα να ευχαριστήσω  τις  επιχειρήσεις της περιοχής  μας, που μας υποστήριξαν χαρίζοντάς μας πλούσια δώρα τα οποία μπορείτε να δείτε στις λίστες που βρίσκονται πάνω στα τραπέζια.
Οι φάκελοι κοστίζουν 10 ευρώ και περιέχουν ένα δώρο ο καθένας. Τα μεγάλα δώρα θα κληρωθούν  ξεχωριστά  από τα  αποκόμματα των προσκλήσεων. Θα κληρωθούν 3 ταξίδια που πρόσφερε το τουριστικό γραφείο Γιατρακάς τραβελ, ένα που πρόσφερε  το τουριστικό γραφείο Φλώρινα Τραβελ και μια δωρεάν ετήσια συνδρομή  στην ομάδα Μπάσκετ Αμύντας Σκοπιάς.
Να μην παραλείψω βέβαια να ευχαριστήσω   το μπλογκ ΝΕΑ ΦΛΩΡΙΝΑ το Ράδιο Φλώρινα τον Παρατηρητή και τα άλλα μέσα ενμημέρωσης που μας πρόβαλαν.
Θα ήθελα ακόμα να ευχαριστήσω τον κ. Σολομωνίδη Κλήμη που επιμελήθηκε τη σχεδίαση των διαφημιστικών πλακάτ,  τους χορευτές μας που θα μας χορέψουν σήμερα, τη χοροδιδάσκαλο Ρίτσα Τρύφωνος  και όλους όσοι συνέβαλαν στην επιτυχία αυτής της εκδήλωσης.
  Ευχαριστούμε   και όλους εσάς για την προσέλευσή σας και τη συμμετοχή σας και σας ευχόμαστε να περάσετε όλοι καλά 
    Καλή διασκέδαση και καλή σαρακοστή